ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/6

 

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πάρου συνάντησή μας με τα στελέχη της υπηρεσίας του Υπουργείου που διαχειρίζονται το έργο του αεροδρομίου Πάρου κας Ελένης Στραβοδήμου (υπόλογο του έργου) και Χρήστο Πολλάκη διευθυντή της ίδιας υπηρεσίας, παρουσία και εκπροσώπων της κατασκευάστριας εταιρείας. Στη συνάντηση εξετάστηκε διεξοδικά η πορεία του έργου και οι προοπτικές ολοκλήρωσης του διαδρόμου.

Από τη συνάντηση αυτή προέκυψε κατ’ αρχήν το γεγονός ότι το έργο της αποπεράτωσης του αεροδιαδρόμου, όπως αυτός δημοπρατήθηκε θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2015.

Η εμπλεκόμενη υπηρεσία μας γνωστοποίησε την απόλυτη οικονομική στενότητα της ΥΠΑ και κατ’ επέκταση του δημοσίου να χρηματοδοτήσει τις κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ μάλιστα υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες και προβλήματα σε πολλά ελληνικά αεροδρόμια.

Τα ίδια στελέχη εκτίμησαν ότι η προσπάθειά μας, η προσπάθεια της Πάρου να λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο το συντομότερο δυνατό, είναι η μόνη ενδεδειγμένη, εφόσον βέβαια τυγχάνει της εγκρίσεως της ΥΠΑ, κάτι που, όπως έχουμε σε προηγούμενο δελτίο ανακοινώσει, ισχύει.

Τα στελέχη της υπηρεσίας υποσχέθηκαν να διευκολύνουν με κάθε δυνατό μέσο την προσπάθειά μας.

Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας, μας ενημέρωσαν αναλυτικά τόσο για την πορεία της υφιστάμενης εργολαβίας, όσο και για θέματα που αφορούν τις προσωρινές εγκαταστάσεις.

 

Πάρος, 3 Ιουνίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚΕ

Πείτε μας αυτό που θέλετε

Joomla forms builder by JoomlaShine

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.2284051028 - 6944725896

emailinfo@paros-newairportsupporters.gr
parosnewairport@gmail.com

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com